Ponta şi Dragnea vor participa, duminică, la sărbătoarea câmpenească Sâmbra Oilor

| 29 apr, 2014

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea vor participa duminică, 4 mai, la cea de-a 58-a ediţie a sărbătorii câmpeneşti Sâmbra Oilor ce va avea loc la Huta Certeze, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor.

'Duminică, la Sâmbra Oilor, avem onoarea şi plăcerea să-i avem în mijlocul nostru pe primul ministru al României şi preşedintele PSD, domnul Victor Ponta, şi pe vicepremierul României şi preşedinte executiv naţional al PSD, domnul Liviu Dragnea. Eu sunt deosebit de bucuros şi onorat pentru că nu în fiecare zi se întâmplă să vină premierul şi vicepremierul în mijlocul nostru. Este o sărbătoare câmpenească de mare tradiţie, la a 58-a ediţie, şi am insistat foarte mult pentru prezenţa dânşilor aici', a declarat Govor.

Deschiderea oficială a sărbătorii este programată la ora 12,00 urmând ca, vreme de câteva ore, pe scenă să aibă loc un spectacol folcloric cu interpreţi şi ansambluri din zonele folclorice ale judeţului.

Sâmbra Oilor este cel mai important eveniment folcloric al judeţului Satu Mare, fiind la origine un obicei păstoresc legat de ieşirea oilor la păşunat. În fiecare an, pe scena în aer liber urcă formaţii din mai importante localităţi ale Ţării Oaşului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ