Ponta: „Sunt 20 de milioane de oameni care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu”

| 08 iul, 2013

Premierul Victor Ponta i-a dat replica lui Traian Băsescu, după ce președintele afirmase că el ar fi un prim-ministru mult mai bun decât Ponta.

„Ştiţi ce i-aş răspunde la asta, acum, după recensământ?! Sunt 20 de milioane de oameni în România care ar fi mult mai buni preşedinţi decât Traian Băsescu şi care-şi iubesc şi ar face mai mult pentru ţara lor. Asta aş răspunde”, a spus Ponta duminică seară, la Antena 3.

„Când îl văd pe Traian Băsescu cu aceleaşi minciuni, cu aceleaşi poveşti, mi-e o lehamite! Singurul lucru bun e că ştiu că mai sunt 500 de zile şi merge pe mare, treaba lui!”, a adăugat Victor Ponta, referindu-se la acuzaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora a premierul a plecat în turneul din Asia fără mandat.

Întrebat dacă, prin acuzaţiile pe care i le aduce, Traian Băsescu încalcă acordul de coabitare, Ponta a răspuns că nu, cât timp şeful statului nu blochează activitatea guvernamentală. „Nu, pentru că nu am acord de coabitare, am de colaborare instituţională. Pe mine ce spune domnul Băsescu nu mă interesează. Din punctul meu de vedere, vorbele domniei sale n-au nicio valoare. Pe mine mă interesează ca peste activitatea mea guvernamentală (...) să nu intervină şi să nu mă blocheze într-un fel. Nu ştiu dacă n-a vrut sau nu poate pur şi simplu. Nu s-a întâmplat”, a mai precizat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ