Ponta: ”Toată lumea ştie că guvernul e mort doar că toată lumea aleargă prin jur, cine îl îngroapă”

| 17 sep, 10:02

Victor Ponta își menține declarația potrivit căreia dacă premierul Dăncilă nu se prezintă în Parlament cu un guvern restructurat, până mâine, atunci parlamentarii Pro România vor vota moţiunea.

Președintele ProRomânia a declarat, la Parlament, că încă așteaptă ca Dăncilă să vină cu un guvern restructurat.

Ponta a luat-o în serios pe Viorica Dăncilă atunci când aceasta a promis că va veni miercuri în Parlament şi chiar a cerut unor colegi de partid să îşi anuleze deplasări în străinătate din acest motiv.

"Aşteptăm ca miercuri doamna Dăncilă să vină cu formula de restructurare a Guvernului. Dacă nu vine miercuri - şi practic suntem în situaţia în care în plus faţă de Ministerul Mediului, al Energiei, Relaţia cu Parlamentul, Ministerul de Interne, cred că miercuri sau joi nu o să mai avem nici ministru al Educaţiei, atunci e foarte clar că nu avem nicio altă variantă, am făcut tot ceea ce ţinea de noi să încercăm să găsim o soluţie raţională - vom vota toţi parlamentarii PRO România moţiunea de cenzură pe care sper să o depună cei de la PNL şi USR.

Doamna Dăncilă a zis că vine miercuri cu Guvernul restructurat. Dacă nu vine, atunci e foarte clar pentru noi că totul este un joc împotriva ideii de guvernare şi vom vota cu toţii moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi USR. Doamna Dăncilă mie mi-a spus - nu altora, nu la televizor - că pe 1 septembrie vine cu un guvern restructurat, cu maxim 18 miniştri, cu o restructurare clară a administraţiei publice, cu politici...

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ