Ponta: Vom avea cinci funcţii de membri ai BPN al PSD la care pot candida numai doamnele

| 11 apr, 2013

În structura de conducere a Partidului Social Democrat vor fi rezervate cinci funcţii - echivalente cu cea de vicepreşedinte - la care pot candida doar femei, a declarat, joi, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii.

”Am adoptat toate deciziile care ţin de partea de organizare a Congresului. Structura de conducerea a partidului va fi formată din preşedinte, preşedinte de onoare, domnul Ion Iliescu, preşedinte al Consiliului Naţional - funcţia rămâne în Statut, dar nu vom organiza alegeri pentru ea -, preşedinte executiv. Sunt opt vicepreşedinţi regionali, aleşi doar către colegii noştri din regiunile respective. Opt vicepreşedinţi naţional, în funcţie de numărul de voturi pe care îl vor obţine. Şi am reuşit să îi conving pe toţi colegii mei să avem cinci funcţii de membri ai Biroului Permanent, echivalent cu funcţia de vicepreşedinte, care sunt rezervate doar doamnelor. Eu aş fi făcut şi mai multe, dar am câştigat încă una. Vor fi cinci. Este o discriminare pozitivă - candidează doar doamnele”, a spus liderul social-democraţilor. 

Victor Ponta a adăugat că este  mândru de colegii săi din PSD, pe care îi consideră 'serioşi şi foarte hotărâţi'. ”M-am încărcat pozitiv. De la faptul că încă o dată sunt foarte mândru de partidul meu. Sunt foarte serioşi, foarte hotărâţi. Nimeni nu a stat pentru orgolii sau pentru interese personale”, a subliniat Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ