Premierul îi atrage atenţia ministrului Barbu pentru declaraţiile despre Germania

| 12 iun, 2013

Premierul Victor Ponta i-a atras atenţia ministrului Culturii, Daniel Barbu, pentru declaraţiile sale privind sistemul economic din Germania. De asemenea, premierul a solicitat membrilor cabinetului său să rămână vigilenţi în cazul Dunării.

Şeful Guvernului a atras atenţia ca pe viitor membrii executivului să facă declaraţii publice în calitate de miniştrii şi nu de analişti politici.

Premierul l-a criticat , la începutul ședinței de Guven, pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, pentru declaraţiile publice prin care acesta din urmă critica Germania. "Domnule Barbu, vă rog să nu mai intrați în competențele economice ale Germaniei”, a spus Ponta. "Vă rog să vă gândiţi că sunteti ministru...au şi dreptate să se supere pe noi dacă un ministru face un astfel de declaraţii", a mai spus premierul.

Ministrul Culturii a declarat marţi, la Râmnicu Sărat, că Germania “încearcă să exporte un model de disciplină fiscală nepotrivit pentru toate celelalte ţări din Uniunea Europeană”, ce nu poate fi reprodus “nici de Franţa şi Italia, cu atât mai puţin de România”.

"Înţeleg că nu sunt lucruri foarte grave legat de Dunăre. O să vă rog pe toţi miniştrii să trateze cu maximă atenţie acest subiect. Mai avem câteva zile de ploaie...pentru agricultură sunt bune, dar pentru alţii nu sunt bune", a declarat premierul Victor Ponta, care a subliniat că astăzi vor mai fi alocaţi nişte bani pentru lucrări la digurile necesare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ