Posibil atac terorist în Berlin: Atacatorul şi-a izbit intenţionat maşina de alţi şoferi

| 19 aug, 16:29

Un posibil atac terorist a avut loc pe autostradă, marţi seară, în capitala Germaniei, atacatorul și-a izbit intenționat mașina de ceilalți participanți la trafic. Procurori germani spun că ar fi vorba de un atac terorist, suspectul ţiind în mod intenţionat motocicletele.

În total, trei persoane au fost rănite, iar un motociclist care a fost lovit şi împins într-o altă maşină se află în stare critică.

Procurorii spun că atacatorul a avut motivație politică sau religioasă, însă nu au exclus ca suspectul să aibă probleme psihologice. Irakianul Sarmad A, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat şi se pare că ar fi vânat în mod intenţional motocicletele, potrivit Tagesspiegel.de.

După incident, suspectul a coborât din maşină, a pus pe carosabil un covor de rugăciune şi a început să se roage. Suspectul locuia din octombrie 2019 într-un adăpost de refugiaţi în zona Treptow-Kopenick, loc în care ar fi fost radicalizat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ