Povestea Ferrari-ului îngropat în curtea unei case

| 14 noi, 2013

De-a lungul timpului mulţi au ales să-şi îngroape averile în locuri numai de ei ştiute. Printre acestea se află şi un Ferrari Dino 246 GTS.

O splendoare de maşină Ferrari de o culoare verde metalic a fost îngropată în curtea casei proprietarilor. Copiii proprietarilor au scos la lumină maşina, un model Gino 246 GTS, despre care s-a spus că ar fi valorat 18.000 de dolari. Investigatorii au descoperit că maşina fusese cumpărată de Rosendo Cruz din California, iar ulterior acesta a declarat-o furată.

Maşina a fost descoperită la doar un an distanţă după ce o poveste asemănătoare, cu o văduvă, a fost făcută publică. Femeia îngropase maşina pentru a avea resurse mai târziu.

Cruz a angajat câţiva hoţi să îi fure maşina pentru a încasa asigurarea. Aceştia trebuia să o arunce în ocean, însă ei au considerat că este cu mult mai uşor să o îngroape în curtea casei proprietarului, în pământul nisipos. S-a dovedit, peste ani, o idee minunată, căci astfel s-a păstrat excelent în timp.

Se poate ca Ferrari-ul din Los Angeles să fi fost cumpărat de la un mecanic auto la un preţ între 5.000 şi 9.000 de dolari. Maşina era perfect funcţională atunci.

Urmaşii proprietarilor au adus maşina la lumină şi au aranjat-o, astfel că acum arată perfect. Şi funcţionează.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2013
gheorghe
fgedg
http://www.rotractaribucuresti.ro/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ