PPDD şi PDL au depus o moţiune pe tema mineritului din Valea Jiului

| 21 mai, 2013

PPDD şi PDL au depus, astăzi, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă, intitulată "Scăpaţi mineritul din Valea Jiului de norocul rău al conducerii bicefale Vosganian-Niţă", semnată de 73 de deputaţi ai celor două formaţiuni politice.

"Anunţ plenul despre împrejurarea că astăzi înţelegem să depunem în plenul Camerei moţiunea simplă 'Scăpaţi mineritul din Valea Jiului de norocul rău al conducerii bicefale Vosganian-Niţă' ", a anunţat, azi, liderul grupului parlamentar al PPDD, Daniel Fenechiu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a menţionat că moţiunea simplă va fi verificată şi discutată din punct de vedere regulamentar la viitoarea şedinţă a conducerii Camerei.

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a afirmat că vrea să atragă atenţia asupra situaţiei în care se află mineritul şi exploatările de suprafaţă sau de subteran din ţara noastră. Motivul pentru care apar problemele sociale în acest domeniu este că România nu exploatează corespunzător resursele de acest tip.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ