Prahova: Percheziții la hoți din instalații petroliere

| 20 ian, 10:08

Polițiștii prahoveni efectuează, vineri dimineață, percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada mai-decembrie a anului trecut, ar fi sustras componente de la instalații petroliere.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, două descinderi au loc în comuna Lipănești și una în orașul Boldești Scăeni.

"Din cercetări, a reieșit că, în perioada mai — decembrie 2016, persoanele bănuite ar fi sustras componente metalice ale împrejmuririlor instalațiilor (stâlpi și plasă metalică), cât și componente ale instalației de extracție propriu-zise de la mai multe sonde din Păulești și Bucov. Ulterior, fie le utilizau în propria gospodărie, fie le comercializau la centrele de colectare materiale reciclabile", arată sursa citată.

Prejudiciul este evaluat la 26.000 de lei.

În urma descinderilor, trei mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi aduse la sediul Poliției pentru audieri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ