Președinția critică sesizarea Avocatului Poporului către CCR: Este un demers periculos

| 05 ian, 15:38

Administrația prezidențială, prin vocea purtătoarei de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, a atacat demersul Avocatului Poporului, care a contestat la Curtea Constitutionala legea 90/2001 ce interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern.

Preşedintele Klaus Iohannis este ”indignat” de demersul Avocatului Poporului de a ataca la CCR articolul 2 din Legea 90/2001, fiind surprins că acesta acţionează ”în beneficiul unui singur om”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Dobrovolschi a mai spus că preşedintele României este surprins şi de ”rapiditatea cu care Avocatul Poporului doreşte să devină util noii majorităţii politice”.

"Preşedintele trage un semnal de alarmă ca toţi românii să înţeleagă cât de pericolos este acest demers, care poate deschide poarta condamnaţilor penal să ne conducă", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

 

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ