Președinte la căpătâiul unui rege. Traian Băsescu a fost la priveghiul lui Florin Cioabă

| 21 aug, 2013

Traian Băsescu, preşedintele României, a ajuns în Sibiu, la priveghiul lui Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor. Dorin Cioabă, fiul lui Florin, a spus că șeful este binevenit.

Băsescu a ajuns la Sibiu cu elicopterul și s-a dus direct la palatul lui Florin Cioabă. Șeful statului a fost primit cu urale de către rudele şi vecinii familiei Cioabă, care i-au spus: "Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot". Ulterior, şeful statului a intrat în salonul de oaspeţi al familiei Cioabă, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioabă. El  a stat în jur de 20 de minute iar la ieșire nu a dorit să facă nicio declarație. În schimb, a zăbovit câteva secunde în fața unei femei cu lacrimi în ochi.

Preşedintele a dus la locuinţa familiei Cioabă o coroană de garoafe roşii cu mesajul "Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu".

Fiul lui Florin Cioabă. Dorin, a declarat miercuri că este foarte probabil ca la priveghiul de trei zile să participe șeful statului. ’’Ne așteptăm să vină domnul președinte și e binevenit. El a avut o relație mai specială cu tatăl meu. De aceea, întreaga comunitate îl așteaptă cu drag, dacă vrea să vină să își ia rămas bun de la tatăl meu’’, a spus Dorin Cioabă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ