Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA

| 16 sep, 10:35

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat, vineri dimineață, în fața procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Într-o intervenție la Realitatea TV, Marian Petrache a explicat că s-a prezentat la sediul DNA pentru a oferi mai multe informații în legătură cu o plângere a PNL, depusă la finalul campaniei electorale, în legătură cu posibile infracțiuni de dare de mită.

"La finalul campaniei electorale din 2016, de la locale, PNL a depus o plângere legată de posibile încercări de mituire a consilierilor județeni. Eu n-am înțeles nimic din înregistrarea aceea, fiecare partid vrea să aibă mai mulți oameni la alegeri. Eu n-am îndemnat pe nimeni să încalce legea, ba chiar am spus să nu se dea bani. Dacă vrem să facem dosare politice pentru orice om politic, e în regulă, dar pentru ce, dacă eu nu am îndemnat pe nimeni să încalce legea? Azi am mers pentru că, în cazul unor plângeri, trebuie să identifici în clar persoanele care au făcut asemenea gesturi iegale. Le-am spus că nu pot să fac asta", a declarat Petrache.

Șeful CJ Ilfov este anchetat de DNA pentru fraudă la alegerile locale, după ce, Marian Petrache a apărut într-o înregistrare video în care acesta ar discuta despre aducerea unor alegători la secțiile de vot, în contextul alegerilor locale din 5 iunie.

Dosarul s-a aflat inițial la Parchetul Judecătoriei Buftea, fiind declinat, ulterior, la Direcția Națională Anticorupție.

 

Tag-uri: DNA, Marian Petrache
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ