Predoiu explică de ce nu s-a implicat în bătălia pentru Primăria Capitalei

| 22 feb, 20:17

Președintele PNL București, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, în cadrul unei intervenții telefonice, la Realitatea TV, că nu s-a implicat în bătălia internă pentru candidatura la Primăria Capitalei întrucât nu s-a poziționat pe un loc bun în sondajul realizat de partid.

Întrebat de ce nu s-a implicat în bătălia internă pentru candidatura la Primăria Capitalei, Predoiu a răspuns că "uneori trebuie să îți și asumi" asemenea decizii.

"Îmi aduc efortul în această bătălie electorală. Este adevărat, uneori trebuie să îți și asumi. Dacă aș fi fost pe locul potrivit în sondaj, vă sigur că nu m-aș fi derobat de această responsabilitate, dar noi am făcut o analiză, aici, pe baza rezultatului, calculând cele mai bune șanse", a explicat Predoiu.

În acest context, Predoiu a punctat că Ludovic Orban "are toate atuurile să abordeze această bătălie".

"S-a efectuat această cercetare și pe baza rezultatelor, decizia a fost în unanimitate să mergem cu Ludovic Orban, neînțelegând că Bușoi va abandona această bătălie. Va fi implicat în campanie (...) S-a considerat, în acest moment, că cele mai bune șanse merg către Ludovic Orban, el manifestându-și în prealabil disponibilitatea pentru o astfel de candidatură", a afirmat președintele PNL București.  

Potrivit acestuia, în cercetarea sociologică au fost incluși mai toți liderii importanți ai partidului.

"Ce am vrut să aflăm: cine are cele mai multe șanse. Aici nu e o chestiune individuală, cine vrea sau cine se crede mai puternic. Trebuie și să verificăm aceste impresii. Pe primele două locuri au fost Orban și Bușoi. A fost o analiză pe care am făcut-o cu ei doi de față și întrebându-i pe cei doi și ținând cont de toate considerațiile care țin de o campanie", a explicat Predoiu.

Întrebat când vor fi anunțați candidații pentru primăriile de sector, Predoiu a răspuns: "O să îi știm în săptămânile următoare. Suntem într-un parcus stabilit încă din decembrie. Nu suntem cu nicio zi în întârziere. Suntem în grafic, știm ce facem".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ