Prefectul Capitalei a fost schimbat

| 06 apr, 09:37

Premierul Sorin Grindeanu l-a eliberat din funcție pe prefectul Capitalei, Paul Petrovan. În locul acestuia nu a fost numită încă nicio altă persoană.

Paul Petrovan nu mai este prefectul Capitalei. Guvernul a semnat miercuri eliberarea sa din funcție, se arată într-un comunicat al Executivului.

Paul Petrovan a fost eliberat din funcția de prefect, după ce Guvernul a luat act de faptul că CSM nu a prelungit detașarea lui pentru a ocupa această funcție. Potrivit Mediafax, secţia pentru procurori a CSM a respins pe 30 martie prelungirea detaşării procurorului Paul Petrovan la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

În locul acestuia nu a fost numită până acum nicio altă persoană.

Paul Petrovan a fost numit prefect al Capitalei pe 2 aprilie 2014. În aprilie 2014, Secția pentru procurori a CSM a aprobat cererea de detașare a lui Paul-Nicolae Petrovan de la DNA la Ministerul Afacerilor Interne.

Din decembrie 2013, Paul Nicolae Petrovan este procuror militar şef serviciu la Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiuni asimilate sau în legătură directă cu infracţiunile de corupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari din cadrul DNA.

Tag-uri: Paul Petrovan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 23:26
KilaJeave
cialis dosage for women
venlafaxine, zolmitriptan buy cialis online reviews Animal models have generated limited insight into the still unclear pathogenesis of adenomyosis, provided a platform for preclinical screening of many drugs and compounds with potential as therapeutics, and elucidated mechanisms underlying the pain and fertility issues that occur in many women with the disease

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ