Pregătiri de RĂZBOI! Imagini care stârnesc groază

| 13 mar, 16:59

O garnitură de tren încărcată cu tancuri și alte arme militare trazitează în acest momente România.

Convoiul a ajuns în gara din Deva, iar călătorii care se aflau în acel moment în staţia CFR s-au speriat și au început să se întrebe dacă România se pregătește de război.

Cel puţin 11 tancuri de luptă şi alte maşini de război blindate se aflau încărcate pe platformele trenului format din 23 de vagoane.

În această dimineaţă şase nave ale NATO au acostat în Portul Constanţa. Rând pe rând, cele patru fregate, o navă de alimentare, dar şi crucişătorul american USS Vicksburg au intrat în dana militară. Cea din urmă este, de altfel, şi nava care conduce gruparea Alianţei Nord-Atlantice.

Forţele navale din România, Statele Unite, Italia, Canada, Germania şi Turcia vor rămâne în Portul Constanţa până luni, când întreaga grupare va ieşi în larg pentru exerciţii militare.

La acestea vor participa şi fregata Mărăşeşti, două corvete, două nave purtătoare de rachete, precum şi aeronave militare româneşti.

Citeşte şi: Anunţ ALARMANT! Rusia poate deţine arme atomice în Crimeea

Tag-uri: arme, tancuri, tren
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ