Premier interimar "executant". Cum a schimbat Fifor, în doar 3 zile, oamenii numiţi de Mihai Tudose

| 19 ian, 10:44

De când este pemier interimar, Mihai Fifor a pus în practică măsuri pe care Mihai Tudose nu a vrut să le ia: l-a demis pe şeful Poliţiei Române, aşa cum a solicitat Carmen Dan, după ce Tudose nu a vrut să îl demită, şi l-a repus în funcţie pe şeful ANRM, cel pe care chiar Mihai Tudose l-a eliberat din funcţie. Mai mult, l-a demis şi pe şeful Corpului de Control al premierului.

Mihai Fifor schimbă oamenii aduşi de Tudose. Șeful Inspectoratului General al Poliției Române, Bogdan Despescu, a fost demis de premierul interimar Mihai Fifor. Anterior, ex-premierul Mihai Tudose a refuzat solicitarea ministrului de Interne, Carmen Dan, de a-l demite pe Despescu, în contextul scandalului polițistului acuzat de pedofilie.

Totodată, premierul interimar l-a dat afară pe secretarul de stat Bogdan-Cosmin Ştefan, leful Corpului de control al prim-ministrului.

In locul lui a fost numit Marcelica Păun, director al Direcţiei juridice şi administrative. Premierul interimar l-a repus în funcţie şi pe Gigi Dragomir, la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale. Acesta a fost demis de Mihai Tudose pentru emiterea unui ordin privind schimbarea metodei de calcul pentru gazele naturale, lucru care ar fi dus la scumpirea acestora. Liviu Dragnea s-ar fi opus demiterii. Înainte să ajungă la ANRM, Dragomir a fost inspector în cadrul Administratiei Finanțelor Publice Ilfov.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ