Premierul Mihai Tudose: Îmi doresc să avem o aeronavă oficială, pe care să scrie România

| 05 iul, 17:39

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca România să aibă o aeronavă prezidenţială "pe care să scrie România", dar că Executivul nu a luat încă o decizie, oficialii Ministerului Trasporturilor urmând să ofere variantele

"Nu am luat o decizie despre achiziţionarea unei aeronave prezidenţiale. Dacă va fi, nu va fi numai pentru preşedinte. Va fi şi pentru guvern, şi pentru delegaţii parlamentare, va fi aeronava oficială a României, nu a cuiva", a declarat Mihai Tudose.

El a mai spus că guvernul va analiza "în ce măsură îşi permite achiziţionarea unei aeronave oficiale".

"Eu îmi doresc să o avem, să aibă România o aeronavă pe care să scrie România. Dar cum va fi, cum va fi achziţionată, când va fi achiziţionată, este o altă întrebare la care am rugat pe cei de la Ministerul Transporturilor să găsească un răspuns sau să ne ofere nişte variante", a conchis Tudose.

Tag-uri: avion, Tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ