Premierul Pavel Filip: Dincolo de culoarea guvernelor de la București, atitudinea față de Moldova NU S-A SCHIMBAT

| 21 iul, 13:07

Prim ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a declarat, vineri, la finalul unei întrevederi cu omologul său român, Mihai Tudose, că "dincolo de culoarea politică a guvernelor care sunt la București, atitudinea față de Republica Moldova nu s-a schimbat niciodată".

El a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, că "această atitudine transpartinică ar trebui, din punctul meu de vedere, să fie preluată și de către unele formațiuni politice și lideri politici de aici de la Chișinău".

"În pofida unor declarații tari care se mai fac de unii oficiali de la Chișinău, Republica Moldova știe care îi sunt adevărații prieteni și știe care este adevăratul ei drum. Acest drum este spre Europa și spre valorile care definesc spațiul Uniunii Europene", a precizat Filip.

El a subliniat că "relația dintre România și Moldova nu este o relație bilaterală între două state, o simplă relație între două state vecine, ci o relație de suflet".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ