Premierul Victor Ponta a fost primit de preşedintele Chinei

| 02 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a fost primit marţi de preşedintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping, căruia i-a transmis cele mai bune gânduri din partea României şi şi-a exprimat dorinţa de a continua "relaţia extraordinară" cu această ţară.

"Vă rog să-mi permiteţi să vă transmit cele mai bune gânduri din partea României, succes în importantul mandat pe care l-aţi primit pentru conducerea ţării dvs. După vizita pe care aţi făcut-o în România în 2009, aveţi deja foarte mulţi prieteni şi oameni care vă apreciază în mod deosebit", i-a transmis Victor Ponta preşedintelui chinez Xi Jinping.

Totodată, şeful Guvernului României şi-a exprimat dezideratul de a dezvolta în continuare "relaţia extraordinară" cu China.

În cursul zilei de marţi, premierul Victor Ponta va avea o întrevedere cu omologul său chinez, Li Keqiang.

Primul ministru Victor Ponta efectuează în perioada 26 iunie - 3 iulie un turneu asiatic, care a mai inclus Azerbaidjan, Kazahstan şi Uzbekistan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ