Preşedintele executiv Google, Eric Schmidt: Internetul va dispărea

| 24 ian, 11:35

Eric Schmidt, preşedintele executiv al Google, a declarat, joi, că internetul va dispărea în forma pe care oamenii o cunosc în prezent.

Întrebat care sunt previziunile sale privind viitorul internetului, la sfârșitul unei dezbateri organizate la Forumul Economic Mondial de la Davos, Eric Schmidt, a dat un răspuns total neaşteptat.

"Voi răspunde foarte simplu că internetul va dispărea. (...) Vor fi atât de multe adrese IP... atât de multe dispozitive, senzori, lucruri pe care le poţi purta, lucruri cu care interacţionezi fără să îţi dai seama", a declarat Eric Schmidt.

"Aceste lucruri vor fi parte a fiecăruia tot timpul. Imaginaţi-vă că intraţi într-o cameră şi camera este dinamică. Şi, cu permisiunea voastră, puteţi interacţiona cu lucrurile din cameră", a spus Schmidt.

"O foarte personalizată, foarte interactivă şi foarte, foarte interesantă lume se va dezvălui", a adăugat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 ian, 12:30
Stanca Laurentiu
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ