Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban: Cei mai mulţi candidaţi ai noştri nu au făcut politică

| 22 mai, 21:51

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic, Orban, a declarat miercuri, la Satu Mare, că majoritatea candidaţilor pe care această formaţiune îi are nu au mai făcut politică şi sunt o opţiune pentru cei care doresc o viziune bazată pe iniţiativă economică.

 

"Forţa Dreptei reprezintă un plus pentru judeţul Satu Mare şi pentru fiecare comunitate din judeţ. Cei mai mulţi candidaţi ai noştri nu au mai făcut politică, sunt oameni serioşi, oameni bine pregătiţi, foarte mulţi dintre ei, care au făcut lucruri serioase la viaţa lor, care s-au dezvoltat pe propriile picioare, fie în mediul privat, cei mai mulţi, iar cei care au fost în zona publică sunt oameni de carieră, care au avut rezultate remarcabile. Echipele noastre de candidaţi chiar sunt serioase, vin cu soluţii, cu proiecte, cu o viziune de dezvoltare a comunităţii locale şi reprezintă o ofertă pentru cetăţenii din judeţul Satu Mare", a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.
El a susţinut că Forţa Dreptei a dus o campanie constructivă iar candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare, Ştefan Csordaş, este un om care a plecat de jos şi a reuşit prin seriozitate şi determinare.
"Ne-am axat pe o campanie pozitivă, pe o campanie constructivă, o campanie în care existăm noi şi cetăţenii, care trebuie să înţeleagă faptul că noi avem o ofertă foarte serioasă şi că reprezentăm o alternativă care poate cu adevărat să facă un salt calitativ în ce priveşte situaţia locală. În judeţul Satu Mare, cei care vor într-adevăr o viziune de dezvoltare bazată pe iniţiativă economică, pe muncă serioasă, pe creativitate, pe ingeniozitate, pe utilizarea tuturor oportunităţilor şi resurselor disponibile pentru Satu Mare, au o opţiune, candidaţii Forţa dreptei", a mai spus Orban.
Ludovic Orban s-a aflat miercuri în campanie electorală în mai multe localităţi din judeţul Satu Mare.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ