Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Angel Tîlvăr ca ministru al Apărării Naţionale

| 31 oct, 19:34

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni decretul prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului a senatorului PSD Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naţionale, informează Administraţia Prezidenţială. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc, luni la Cotroceni, de la ora 20.30.

 

Anterior, premierul Nicolae Ciucă transmise preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de preluare a mandatului de ministru al Apărării Naţionale de către Angel Tîlvăr, arată Guvernul.

Conducerea PSD, reunită luni în Consiliul Politic Naţional, a decis, prin vot, că senatorul Angel Tîlvăr este propunerea partidului pentru Ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, iar propunerea va fi trimisă premierului Nicolae Ciucă. La finalul şedinţei, Marcel Ciolacu a anunţat că a discutat telefonic cu prim-ministrul despre această propunere a social-democraţilor.
La rândul său, Angel Tîlvăr a declarat că, în cazul în care va fi numit în funcţie, speră să aibă o colaborare foarte bună cu preşedintele Klaus Iohannis.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ