Preşedintele Klaus Iohannis: Pentru noi, discuţiile despre Brexit trebuie purtate cu mare grijă

| 15 dec, 13:46

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la sosirea la reuniunea Consiliului European, că discuţiile post-Brexit trebuie purtate "cu mare grijă", ţinând cont de interesele cetăţenilor români.

"Pentru noi sunt discuţii care trebuie purtate cu mare grijă. Nu vrem să fim în situaţia în care cetăţenii noştri să fie defavorizaţi", a spus preşedintele Iohannis la sosirea la reuniunea Consiliului European, care se desfăşoară la Bruxelles.

Consiliul European s-a întrunit joi la Bruxelles, pentru discuţii asupra urgenţelor în materie de migraţie, securitate şi relaţii externe.

Astfel, se va evalua stadiul aplicării Declaraţiei UE-Turcia, se va reafirma angajamentul faţă de Strategia de securitate internă a Uniunii Europene şi va avea loc o reuniune informală UE-27, referitoare la modul în care statele membre ale UE vor gestiona procedura de Brexit.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 06:45
edudgeLix
stromectol used for killing lice and nits
ivermectin for goats telecom giant Verizon Communications was keen to strike a deal and acquire Wind

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ