Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte miercuri cu omologul său turc

| 23 mar, 10:18

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni miercuri, la Ankara, cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, în contextul vizitei de stat pe care şeful statului român o efectuează în Turcia, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va vizita miercuri dimineaţa Biserica "Sfânta Muceniţa Paraschevi", o ctitorie a domnitorului Constantin Brâncoveanu şi lăcaş de cult al comunităţii române ortodoxe din Istanbul. De asemenea, Iohannis va depune flori la Mausoleul Atatürk şi la locul atentatului din 13 martie din Ankara. 

Preşedintele Iohannis va fi primit de omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc la Palatul Prezidenţial din Ankara. Sunt prevăzute convorbiri tete-a-tete şi în plenul celor două delegaţii oficiale, acestea fiind urmate, de la ora 17,10, de o declaraţie de presă comună. 

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează de marţi până joi o vizită de stat în Turcia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ