Prezența discretă a lui Ponta la Congresul PSD – dovada ca deține total controlul asupra partidului

| 20 apr, 2013

Ponta și-a instituit autoritatea asupra PSD și nu mai este liderul tânăr de acum 3 ani, când a fost ales pentru prima dată la șefia partidului.

Congresul PSD a demonstrat încă o dată forța politică pe care partidul o reprezintă la ora actuală în România. O particularitate față de congresele altor partide din România a fost prezența scăzută în prim planul lucrărilor congresului a lui Victor Ponta. Acesta a dat dovadă că este un lider modern, care își prețuiește toți colegii de partid și care nu simte nevoia să iasă mereu în evidență.

Rolul jucat de Victor Ponta la acest congres este dovada supremă a controlului pe care îl are în acest moment asupra partidului. Din desfășurarea congresului social-democraților s-a văzut că Ponta și-a instituit autoritatea asupra PSD și nu mai este liderul tânăr de acum 3 ani, când a fost ales pentru prima dată la șefia partidului. Nu mai trebuie să iasă în față tot timpul, are mai puține de demonstrat și nu mai are de dus lupte interne.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ