Prima şcoală de iluzionism din România se redeschide la Universitatea Dalles

| 23 sep, 2013

Prima şcoală de iluzionism din România, Academia de Magie, se redeschide sâmbătă, 28 septembrie, sub patronajul Teatrului de Magie, la Universitatea Populară Ioan I. Dalles.

Tinerii pasionaţi de magie, dornici să descopere din interior 'o lume atât de fascinantă ca cea a magiei, a iluzionismului', vor avea ocazia de a învăţa câteva dintre secretele şi etica unui magician, în cadrul cursurilor Academiei de Magie, informează un comunicat al Teatrului de Magie.

'Ideea unei Academii de Magie am avut-o încă de la primul spectacol de iluzionism pe care l-am făcut în România. Nu m-am gândit însă că o vom deschide atât de repede, dar nenumăratele solicitări primite atât pe mail, cât şi pe blog mi-au confirmat că românii au început să descopere şi să fie interesaţi de magie. Iar atunci când îţi doreşti să promovezi arta magiei ca artă de spectacol, cel mai bine este să o predai chiar tu, să te asiguri că ea este înţeleasă la adevărata valoare. Acesta este şi motivul pentru care pe lângă cursurile de iluzionism am dorit în mod expres ca Academia de Magie să ofere şi cursuri ce ţin de Arta Actorului. Îmi doresc ca absolvenţii noştri să devină artişti magicieni, iar diploma pe care o primesc să-şi confirme greutatea prin evoluţia lor viitoare', a declarat Andrei Teaşcă, fondator al Teatrului de Magie, citat în comunicat.

Copiii care se vor înscrie vor avea posibilitatea să se delecteze cu arta actoriei, vor putea să-şi însuşească elemente de teatru şi prezenţă scenică, pantomimă, improvizaţie, dans şi interpretare vocală.

'Acest atelier le va forma o personalitate deosebită: vor deveni naturali, spontani, fireşti, îşi vor îmbunătăţi dicţia, atitudinea şi spiritul de echipă, îşi vor îmbogăţi limbajul şi vor învăţa să aprecieze spectacolele, filmele şi show-urile de calitate', se mai arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ