Primăria Capitalei lămureşte situaţia Arenei Naţionale. Comunicat cu privire la avizul ISU

| 11 noi, 19:42

Responsabili din Primăria Capitalei susţin că cel mai mare stadion al ţării nu are nicio problemă și că este doar o chestiune de zile până când vor primi și actele oficiale din partea celor de la ISU.

"Precizăm ca același tip de membrană a fost folosit la Stadionul Național din Varșovia, Frankfurt, Stadionul Olimpic din Berlin, Stadionul RheinEnergia din Koln și Stadionul Olimpic din Kiev, iar aceste stadioane au aviz de funcționare. La toate stadioanele noi realizate în ultimii 15 ani pentru acoperirea arenelor s-a utilizat acest tip de membrană arhitecturală.

În timpul verificărilor efectuate de ISU nu au existat probleme referitoare la subsol, acesta fiind echipat cu toate sistemele necesare. Nu există pericolele precizate de anumiți oameni de fotbal, acestea fiind simple speculații.

Noi sperăm ca acest aviz să fie obținut cât se poate de repede luând în calcul că nu există probleme de remediat, ci doar acțiuni administrative", se specifică în comunicat, preluat şi de digisport.ro.

Aşa cum se anticipa încă de zilele trecute, derby-ul Dinamo - Steaua, de duminică, 22 noiembrie, se va disputa pe Arena Naţională.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ