Primarul general al Capitalei anunţă instalarea unui sistem modern de irigaţie în Parcul Carol I

| 25 apr, 20:07

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi, instalarea unui sistem modern de irigaţie în Parcul Carol I.

 

”Parcul Carol I, cu o vechime de peste un secol, va beneficia de un sistem modern de irigaţii, necesar pentru întreţinerea spaţiilor verzi. Am semnat certificatul de urbanism necesar proiectului realizării sistemului de irigaţii, am elaborat studiu de fezabilitate şi avem aprobată tema de proiectare”, a transmis, marţi, Nicuşor Dan.
Primarul general al Capitalei anunţă că următorii paşi procedurali sunt obţinerea tuturor avizelor tehnice necesare şi emiterea autorizaţiei de construire, după care vor putea începe execuţia lucrărilor propriu-zise.
Potrivit primarului general, durata estimată a proiectului, prin care se intenţionează asigurarea necesarului de apă pentru flora existentă şi a confortului specific culturilor de plante, este de 6 luni.
Parcul Carol I are 45 de hectare şi a fost proiectat de arhitectul peisagist elveţian Eduard Redont, fiind inaugurat în 1906, cu ocazia sărbătoririi a 40 de ani de domnie a regelui Carol I.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ