Primarul Stavarache: E prima oară, dupa istoria din 1945, când PNL poate să ofere un președinte

| 05 apr, 2014

Alegerile care sunt organizate anul acesta sunt cele mai importante din ultimii 25 de ani, iar, pentru prima oara dupa 1945, PNL are posibilitatea de a oferi un presedinte al Romaniei, a declarat, sambata, la Iasi, liderul liberalilor bacauani, Romeo Stavarache.

Primarul Bacaului, care participa la Conferinta Teritoriala a PNL Iasi, le-a vorbit celor peste 700 de participanti la reuniune despre importanta acestui an electoral in care se vor desemna viitorii europarlamentari si presedintele Romaniei.

"Avem in fata doua randuri de alegeri foarte importante. Poate cele mai importante din ultimii 25 de ani. Este pentru prima oara, dupa istoria din 1945 a Romaniei, cand Partidul National Liberal poate sa ofere Romaniei un presedinte.

Avem o mare obligatie sa indeplinim acest lucru. Daca vrem cu adevarat sa jucam un rol important, trebuie sa ne batem pentru alegerile care vin: in primul rand pentru europarlamentare si dupa aceea trebuie sa ne unim fortele impotriva PSD", a spus Stavarache.

Liberalul bacauan a lasat sa se inteleaga ca este necesara reunificarea dreptei pentru a-i invinge pe social-democrati.

"Acum adversarii nostri politici sunt dusmani declarati. Inainte de europene veti auzi tot timpul spunandu-se 'noi vrem USL', dar vocea ii tradeaza ca vor cu Partidul Democrat. Eu am spus de la bun inceput ca nu vreau cu PSD, ca nu am incredere in ei.

Eu cred ca PNL are sanse si mai ales in Moldova sa isi atinga obiectivul de 25%. Acest lucru va face sa coaguleze dreapta in jurul sau. PNL nu trebuie sa mai faca niciodata niciun fel de aliante fara sa fie liderul si, totodata, nu fara a avea premier, pentru ca premierul da guvernarea", a spus Stavarache.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ