Primele interviuri pentru șefia DNA: Sunt şase candidaţi

| 03 sep, 09:27

Încep interviurile pentru șefia DNA! Tudorel Toader a chemat la Ministerul Justiției trei din cei șase candidați pentru șefia parchetului Anticorupție. Este a doua oară când are loc această procedură. În prima fază au fost patru candidați, toți declarați eligibili pentru această funcție, însă Ministrul Justiției nu a ales pe niciunul.

Primii trei procurori declaraţi admişi la selecţia pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie vor susţine, luni, interviurile cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Pe 29 august, Ministerul Justiţiei anunţa că toţi cei şase candidaţi înscrişi la selecţia pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al DNA au fost declaraţi admişi şi vor susţine luni şi marţi interviurile cu Tudorel Toader.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul MJ, toţi candidaţii au îndeplinit condiţiile legale, ei urmând să susţină interviul după cum urmează: primii trei candidaţi admişi - în data de 3 septembrie, începând cu ora 11,00, iar următorii trei - pe 4 septembrie, de la ora 8,30.

Primii care vor susţine interviul la sediul MJ sunt: Sorin Armeanu - prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, Andrei Bodean - procuror la DNA Constanţa, Adina Florea - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Urmează pe 4 septembrie procurorul militar Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea - fost procuror general adjunct al României şi Paula-Nicoleta Tănase - procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Rezultatele selecţiei pentru şefia DNA vor fi anunţate public pe data de 6 septembrie.

Tag-uri: candidati, DNA, interviu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ