Primul incident în Vaslui: un ziarist şi-a pozat buletinul de vot şi l-a postat pe Facebook

| 05 iun, 13:57

Bogdan “Tazu” este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violare a confidențialității votului, scrie vremeanoua.ro De va fi găsi vinovat, acesta riscă o amendă penală. Valorea sancțiunii poate fi stabilită de instanța de judecată între 60 și 180 de zile de amendă, iar o zi de amendă variază între 10 și 500 de lei.

Bogdan “Tazu”, un pseudo-ziarist de la un site din Huși a postat pe pagina sa de Facebook un buletin de vot, în care apar candidații la primăria Huși. Sub titlul “Eu am votat, voi?”, individul în cauză își face o poză cu ștampila “Votat” și a scris cu litere mari “TAZ”. Poza a fost postată în jurul orei 8.00.

Este interesant de văzut ce măsuri vor lua cei de la Biroul Electoral Județean și IPJ Vaslui, pentru că astfel de manifestări sunt pedepsite de lege cu amenzi drastice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ