Primul smartphone cu 128 GB de memorie internă. Află cât costă

| 19 noi, 2013

Cu toate că nu este un telefon complet nou, tocmai s-a anunţat un model special de Meizu MX3, un smartphone cu 128GB de memorie internă.

Apple anunţă anual trei variante de iPhone, de 16GB, 32GB şi 64 de GB. Mulți realizează că acea cantitate de 16GB nu este suficientă în multe scenarii, mai ales cele care implică capturarea de conţinut. Oricum, mai există un lucru ce nu trebuie trecut cu vederea: deşi smartphone-urile Apple se limitează la iPhone 5S cu 64 de GB, iPad-urile companiei au făcut deja tranziţia la 128GB, o dovadă a faptului că acest trend s-a format deja, scrie playtech.ro.

În contextul în care majoritatea producatorilor îţi oferă din ce în ce în mai multe opţiuni de a ocupa cei câţiva GB de memorie internă, nu este nici o surpriză că cineva şi-a adunat curajul pentru a asimila un calificativ foarte dificil când vine vorba de telefoane inteligente. Este vorba de acel ,,primul".

Meizu MX3 este un aparat pe care, indiferent cum îl priveşti, nu integrează o configuraţie veche.

Este construit în jurul unui panou de 5,1 inci cu o rezoluţie de 1800 x 1080 de pixeli şi un raport de aspect neobişnuit de 15:9. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie dintre un Exynos 5 Octa şi 2GB de memorie RAM. Deşi vorbim de un terminal disponibil exclusiv pe piaţa chineză, ca preţuri echivalate în dolari merită să reţineţi că varianta de 16GB costă 400 de dolari şi această valoare sare până la 650 de dolari pentru 128GB.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ