Primul soţ al Mihaelei Rădulescu, reţinut. E acuzat că a vândut bijuterii contrafăcute

| 29 mai, 2014

Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei Radulescu, suspectat a fi liderul unei grupari ce comercializa bijuterii si ceasuri susceptibile a fi contrafacute, prin evaziune fiscala, a fost retinut de politistii Directiei de Investigare a Fraudelor.

Radulescu va fi prezentat, vineri, instantei Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Politistii au audiat joi 15 persoane, retinandu-l doar pe Radulescu, dupa ce au efectuat perchezitii, inBucuresti si Ilfov, pentru destructurarea unei grupari infractionale care comercializa bijuterii si ceasuri purtand marci consacrate susceptibile a fi contrafacute, prin sustragerea de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat.

Aproximativ 1.500 de bijuterii si ceasuri purtand marci consacrate susceptibile a fi contrafacute, a caror valoare de piata este de peste 2.000.000 lei, au fost indisponibilizate in urma perchezitiilor efectuate joi dimineata de politistii Directiei de Investigare a Fraudelor, a anuntat Politia Romana.

Perchezitiile au fost efectuate la sediile unor firme, la un complex comercial si la locuintele a trei persoane suspectate de evaziune fiscala, dupa ce au vandut pe internet bijuterii si produse cosmetice contrafacute.

Sapte persoane sunt suspectate, in acest caz, de evaziune fiscala si punere in circulatie de bijuterii si cosmetice contrafacute. Acestea ar fi fost vandute prin intermediul unei pagini de internet, fara evidentierea operatiunilor in contabilitate, pentru a nu fi platite taxele si impozitele datorate bugetului de stat, a precizat Politia Romana.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, numai in ultimele doua luni, de cand suspectii sunt monitorizati de politisti, prejudicul produs prin evaziune fiscala ar fi de aproximativ 100.000 de euro.

Sursele citate au precizat ca bijuteriile si produsele cosmetice contrafacute erau vandute prin intermediul unui site care are punctul de lucru in complexul comercial Dragonul Rosu si ii apartine lui Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei Radulescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ