Principesa Irina, fiică a regelui Mihai, ar urma să pledeze vinovată în dosarul luptelor ilegale de cocoşi

| 12 iun, 2014

Principesa Irina, cea de-a treia fiică a regelui Mihai, acuzată că a participat la o reţea de lupte ilegale de cocoşi în SUA, ar urma să pledeze vinovată în luna iulie, relevă documente judiciare citate joi de Associated Press.

Autorităţile susţin că Irina Walker şi soţul său, John Walker, au organizat cel puţin 10 concursuri de lupte de cocoşi între aprilie 2012 şi aprilie 2013 la ferma lor din Oregon. Cocoşii aveau lame legate de picioare, spectatorii plăteau bilet de intrare şi puteau cumpăra alimente şi băutură, se arată în actul acuzării. Luptele ar fi adus un venit de până la 2.000 de dolari pe zi.

Principesa Irina şi soţul său au fost inculpaţi pentru organizarea de lupte ilegale de animale, încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor şi administrarea unei afaceri de pariuri ilegale. Şi John Walker ar urma să pledeze vinovat la audierile de la 16 iulie.

Procurorul federal Stephen Peifer a confirmat că Irina Walker urmează să pledeze vinovată, însă a refuzat să ofere alte informaţii. Avocatul soţilor Walker, Per Ramfjord, nu a putut fi contactat pentru a face comentarii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ