Problemele de pe autostrada Sibiu–Orăștie. Ce se va întâmpla zilele următoare

| 11 aug, 22:42

Fisurile de la lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie, alunecările de teren și problemele de la cel mai mare viaduct de autostradă din România sunt investigate de antreprenorul lucrării. Cei de la Salini-Impregilo SpA, vor prezenta concluziile într-o întâlnire cu cei de la CNADNR.

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi din România a anunțat că până în prezent, Antreprenorul lucrării, compania Salini-Impregilo SpA, a informat că realizează o serie de expertize tehnice în zonele cu probleme. Până în momentul de faţă, CNADNR S.A., însă, nu a primit nicio informaţie oficială cu privire la investigaţiile, testele şi concluziile acestor expertize.


”La sfârşitul acestei săptamâni, este programată, de comun acord, o şedinţă tehnică, în cadrul căreia se aşteaptă ca Antreprenorul să prezinte aceste detalii pentru defectele din zona km 60+660 (conf. proiect), inclusiv soluţia tehnică de remediere, dat fiind faptul că şedinţa a fost solicitată de către Antreprenor”, se arată într-un comunicat al celor de la CNADNR.


CNADNR S.A. s-a sesizat cu privire la defectele constatate, şi pentru cele majore, în momentul de faţă, în paralel cu Antreprenorul, a contractat servicii de realizare a unor expertize tehnice, în baza cărora se vor stabili cauzele degradărilor şi care vor recomanda soluţiile tehnice necesare a fi executate de către Antreprenor pentru remedierea degradărilor apărute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ