Procurorii au găsit mai multe mesaje între Dan Condrea şi soţia sa, trimise înainte de accident

| 01 iun, 10:54

Procurorii au găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, în care femeia îl sfătuia să "să nu facă vreo prostie", au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor judiciare, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt "Meditez". Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Parchetul General a anunţat, marţi, că probele ADN confirmă că şoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.

"Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-un comunicat de presă.

Procurorii precizează că "autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca".

Tag-uri: accident, adn, Dan Condrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ