Profesoară acuzată că a atacat mai mulți bebeluși pe stradă, internată la psihiatrie. Dosar penal

| 20 feb, 12:07

Politistii damboviteni fac investigatii in cazul unei femei din Targoviste acuzata ca a atacat un bebelus pe strada, in timp ce era plimbat cu caruciorul de mama sa.

O profesoară cu comportament suspect creează isterie în rândul mămicilor din Târgoviște. Cadrul didactic a strâns un bebeluș de gât și doar un campion la karate a evitat tragedia.

Cadrul didactic are 51 de ani. O mămică în vârstă de 25 de ani, din Târgoviște, povestește că femeia i-a cerut inițial bebelușul, după care a încercat să i-l ia cu forța, strângându-l de gât.

Salvarea a venit de la un campion mondial de karate, Vasile Lupașc.

„Nu este deloc de glumă! După câteva minute a încercat să omoare un copil în cărucior. DA! SĂ ÎL OMOARE! Avea o forță specifică omului nebun. Nu mi-a fost ușor să o imobilizez și să o îndepărtez de copil. Mama bebelușului era absolut șocată! Din fericire echipajul de poliție sosit s-a comportat exemplar. Sper să fie luată de pe străzi. Pur și simplu încerca să sugrume un bebeluș! Cum să nu fie luată de pe străzi?”, a scris sportivul, pe pagina sa de Facebook.

Femeia se numește M. V. și este profesor suplinitor la Colegiul Economic din Târgoviște.

Se pare că profesoara trece printr-o dramă. Ea le-a spus polițiștilor că lumea râde de ea pentru că nu are copii.

"Femeia a fost internata voluntar la o unitate spitaliceasca din Targoviste, ieri dupa amiaza (marti - n.red.) ", a anuntat IPJ Dambovita.

Cazul este în atenția IPJ Dâmbovița, care a deschis un dosar penal în data de 17 februarie pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, scrie realitateadedambovita.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ