Prognoza meteo. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI

| 27 feb, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a dat publicităţii, joi, prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Aceasta include şi predicţiile meteorologice pentru Paşte şi 1 Mai, foarte interesante pentru cei care îşi programează mini-vacanţe în acele perioade.

Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

PROGNOZA METEO MARTIE 2014

Valorile temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice precum si, local, cele sudice si vestice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor in cadra in normele climatologice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ