Protest la Penitenciarul Rahova. Oamenii cer eliberarea lui Liviu Dragnea. Imbrânceli cu lideri #rezist

| 04 iul, 11:57

Mai multe persoane s-au adunat joi în faţa penitenciarului Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea, şi cer eliberarea fostului lider PSD, după decizia Curţii Constituţionale a României privind lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La penitenciar au ajuns şi câţiva lideri #rezist, Marian Ceauşescu şi fostul jurnalist Mălin Bot, care s-au îmbrâncit şi au avut un schimb de replici cu susţinătorii lui Liviu Dragnea, conflictul fiind aplanat de jandarmi.

Câteva zeci de persoane s-au strâns în fața închisorii în care Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa primită în Dosarul DGASPC Teleorman. Organizarea protestului a fost anunțată, pe Facebook, de către Codruța Cerva, după ce Curtea Constituțională a României a admis contestația prin care completurile de trei judecători au fost declarate ilegale.

Oamenii au adus pancarte pe care au scris: "Liviu Dragnea, deţinut politic", "Cerem rejudecarea procesului lui Dragnea" şi au scandat "Dreptate pentru Dragnea" şi "Libertate".

La protest este prezent şi Gelu Vişan. "Decizia de azi a CCR ne arată că în primă instanţă Dragnea a fost condamnat de un complet ilegal. Acum ar trebui eliberat! Liviu Dragnea este DEŢINUT POLITIC! AJUNGE! Aşa nu se mai poate! Asta nu este Dreptate!”, a scris Gelu Vişan, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ