Protest spontan la CFR. Peste 2000 de angajaţi au oprit lucrul

| 17 apr, 2013

Angajaţii CFR din mai multe oraşe din ţară au întrerupt lucrul, miercuri dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pe luna martie. Protestatarii sunt lucrători în sectorul de reparaţii locomotive şi ameninţă cu greva generală dacă şefii de la CFR nu rezolvă această problemă.

Lucrători din Braşov, Bucureşti, Ploieşti, Suceava dar şi alte oraşe din ţară participă la protestul spontan de miercuri dimineaţă.

Ion Popescu, lider sindicalist şi preşedintele Federaţiei Meridian, a declarat la România Tv că banii au fost viraţi către angajaţi, în să din motive necunoscute ele nu au ajuns în conturile oamenilor. Un alt lider de sindicat, Emil Bunescu, de la CFR Bucureşti, a confirmat că plăţile au fost făcute în data de 11 aprilie, însă S.C. Reparaţii Locomotive are conturile blocate şi din acest motiv banii au ajuns la angajaţi.
Şeful sindicatului CFR Călători, Rodrigo Maxim, a precizat miercuri la România TV: "Este un protest spontan, banii sunt blocaţi la bancă. Este vorba de angajaţii de la CFR Călători, care îşi primesc din nou salariile întârziate. CFR Călători a virat banii de salarii la SC Reparaţii Locomotive Braşov şi Filiala i-a dat mai departe la BancPost, care a blocat banii".

Acesta a mai adăugat că dacă situaţia nu se va rezolva în decursul zilei de miercuri, protestele ar putea lua o amploare şi mai mare şi s-ar putea merge până la oprirea trenurilor.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ