PSD a depus la Biroul Electoral Municipal lista candidaţilor la parlamentare în Bucureşti

| 21 oct, 17:55

Gabriela Firea a declarat că echipa candidaţilor social-democraţi la alegerile parlamentare în Bucureşti este una foarte bună, „imbatabilă la nivel de calitate profesională”.

 

Firea deschide lista la Senat, iar la Camera Deputaţilor primul este Alexandru Rafila. Pe locul al doilea la Cameră este fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache, pe listă fiind şi Daniel Florea, fostul primar al Sectorului 5, iar la Senat, al doilea este profesorul Adrian Streinu-Cercel. Printre candidaţi se regăseşte şi Gabriel Mutu, fostul primar al Sectorului 6.
„Suntem candidaţii pentru municipiul Bucurelşti, vom ajunge cu votul românilor din Bucureşti în Parlamentul României şi dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea ce se întâmplă în Parlament, astfel încât Parlaentul şi Guvernul să nu se mai îndepărteze niciodată, dar niciodată de ceea ce vor românii, oricunde ar locui aceştia”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri la depunerea listei candidaţilor PSD pe Bucureşti, la biroul electoral municipal.
Ea a mai spus că şi Rodica Nassar care a fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii se regăseşte printre candidaţi, iar PSD a venit cu o plus valoare la aceste alegeri parlamentare.
„Echipa noastră consider că este foarte bună, imbatabilă la nivel de calitate profesională – îi vedeţi pe domnii profesori Streinu-Cercel, Rafila, vedeţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, domnul Mutu, domnul Tudorache, domnul Popescu. De asemenea, colegii noştri care au muncit foarte mult şi devotat pentru români în Parlamentul României – doamna Oana Florea, domnul Daniel Zamfir, doamna Diana Tuşa. O cunoaşteţi pe doamna Rodica Nassa, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, un om care, de asemenea, a fost foarte aproape de toţi românii şi a venit cu plus valoare. De asemenea, ceilalţi colegi mai noi care i se alătură. Sunt convinsă că vom propune în Parlament legi care să asigure românilor un trai mai bun”, a completat Firea.
Întrebată dacă ar fi o problemă de integritate faptul că soţul Nicoletei Goleac, candidată la Camera Deputaţilor în Capitală, a fost trimis în judecată de DNA, Gabriela Firea a răspuns: „De regulă, nu am fost niciodată de acord ca cineva să răspundă pentru faptele altei persoane. Îmi spun colegii acu, eu  nici nu ştiam că sunt divorţaţi de 4 ani. Nu cred că sunt probleme în ceea ce priveşte integritatea şi profesionalismul doamnei Nicoleta Goleac.
Candidaţii la Camera Deputaţilor pe Bucureşti sunt: Alexandru Rafila, Daniel Tudorache, Diana Tuşa, Daniel Florea, Nicoleta Matilda-Goleac, Rodica Nassar, Carmen Mihălcescu, Dan Cristian Popescu (candidatul PSD la Primăria Sectorului 2), Oana Florea, Petre-Florin Manole, Simona Butacu, Eduard-Paul Simion, Costin Cezar Stancu, Costin Simion, Petre Chirică, Emanuel Iacob, Alina Cimpoieru, Cătălina Ştefana, Nicoleta Paninopol,, Anda-Ioana Negoiţă, Geanin-Georgian Jurubiţă, Traian Pană, Florin Anghel, Florin Cristian Alexandrescu, Mitică-Cătălin Unciuleanu, Andrei-Alexandru Ţîrdea, Vlad Alexandru Maioru, Petre Mărgărit, Laura Daniela Ţane, Milică Rădulescu, Alexandru Roland Săvulescu, Alexandra Ioana Curcă, Răzvan Iulian Râpeanu, Cristian Sorin Marin, Daria Zaharia Vişoiu, Paula Pasciuc, Raluca-Florina Cherecheş.
Candidaţii la Senat pe Bucureşti sunt: Gabriela Firea, Adrian Streinu Cercel, Gabriel Mutu, Daniel Zamfir, Alexandru-Hazem Kansou, Florian Daniel Geantă, Adriana Larisa Antipa, MIhail Bogdan Hliza, Mirona Tudor, Ionela Marinescu, Constantin Luca, George Popescu, Răzvan-Cristian Zaharia, Ioan Bogdan Danciu, Tăsel-Silvică Stan, Valentin-Ion Haită, Ionuţ Ciprian Boţan.

 

Tag-uri: Gabriela Firea, liste, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ