PSD acuză ambasadorii români de la Berlin şi Paris: Fac presiuni pentru fraudarea votului

| 02 noi, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat că ambasadorii români de la Paris, Berlin si Chisinau ca "fac presiuni" in scopul fraudarii alegerilor.

"PSD atrage atentia unor elemente care ridica suspiciuni de frauda in Berlin, Paris, Chisinau. Ambasadorii fac presiuni pentru a perturba procesul electoral. Ambasadorii romani in strainatate sa uite ca au fost numit de Băsescu. Cerem maxima vigilenta igilenta in Diaspora. Reprezentantii PSD au semnalat comportamente dubioase care amintesc de votul din 2009. Avem informatii ca si azi ca si acum 5 ani se forteaza cu intentii clare de fraudare a votului", a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea.

"Acestea sunt informatiile noastre, simpatizantii nostri ne-au spus ca au sentimentul ca se blocheaza in mod intentionat", a mai spus aceasta.

"Aceleasi probleme le-am intalnit si in Regie, unde multi studenti care vor sa voteze candidatul nostru sunt blocati in mod abuziv sa intre in sectii", a mai declarat Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
sanda
Iar au pus-o pe tzatza asta sa scoata prostii pe gura! Cica studentii vor sa voteze cu candidatul lor! Adica cu Ponta?! Pai asa un model au ei in viata? Un plagiator, unul care nu stie cine a fost primul rege al Romaniei? Hai lasa-ne cucoana!!!
02 noi, 2014
beni
Nu va faceti griji... Nu cu PSD vreau sa voteze strainii
Strainii care stau la cozi la sectiile deschise in diaspora, in majoritatea lor, nu fac parte din electoratul PSD.
02 noi, 2014
mesesan doina
alegeri
Romanii din strainatate au fost impiedicati sa voteze!!!!Cucuvele PSD-iste gen firea nu au ce cauta in randul celor ce ne reprezinta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ