PSD, atac la Guvern: ”Relaxarea nu poate fi un joc de ruletă. Mimaţi sau guvernaţi?”

| 04 mai, 19:29

 

Radu Preda, liderul senatorilor PSD, a criticat Guvernul Orban pentru modul în care vor fi relaxate interdicţiile după data de 15 mai şi a anunţat că relaxarea nu poate fi un joc de ruletă pentru firme.

 

 

 

"PNL și mimarea unui sfârșit al dezastrului.
Din data de 15 Mai ne relaxăm (aparent) și redeschidem saloanele de înfrumusețare, cabinetele stomatologice și atenție, muzeele (probabil au constatat marii experți de la noi că nu se duce nimeni sau fluxul de omeni este extraordinar de mic).
Până aici am înțeles.
Am mai înțeles și faptul că putem părăsi locuința exclusiv în perimetrul localității, fără a avea declarație la purtător. Și ? Și cam atât! Marea majoritate a afacerilor rămân închise, numărul uriaș de șomeri bate record după record odată cu trecerea zilelor, iar economia este în cădere liberă.
Mimați sau guvernați? Acest calup de măsuri reprezintă o lipsă crasă de viziune. Cum puteți veni cu asemenea aberații ?
De ce deschidem muzeele și nu deschidem sălile de sport (cu respectarea normelor)? Unde sunt argumentele pentru aceste măsuri? De ce suntem atât de limitați? Chiar nu mai există domenii care sunt în colaps acum? Ce facem cu familiile în care ambii părinți și-au pierdut locurile de muncă?
Sunt atât de multe întrebări ale oamenilor de rând la care nu răspunde absolut nimeni! Veniți și dați declarații la televizor, vă ascultă poporul cu sufletul la gură și voi transmiteți un mare NIMIC !
Vrem decizii clare și argumentate pentru TOATE domeniile de activitate!
Relaxarea nu poate să fie un joc de ruletă, dacă ai noroc să deții un salon să fii salvat, iar dacă deții o sală de sport sau un restaurant să fii nevoit să mori de foame.
Opriți incompetența și veniți cu soluții!", a scris senatorul Radu Preda pe Facebook.

 

Tag-uri: Guvern, psd, relaxare, ruleta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ