PSD cu ochii pe Cotroceni! Va accepta Iohannis remanierile propuse?

| 23 apr, 12:03

Președintele Klaus Iohannis ar trebui să dea un răspuns astăzi, cu privire la remanierile propuse de premierul Viorica Dancila. Potrivit unor surse apropiate de Cotroceni, este putin probabil ca Viorica Dancilă sa aibe o întâlnire cu președintele. Cel mai probabil, vor avea o discuție telefonica.

Coaliția a amânat restructurarea guvernului după Paște. Asta pentru că așteaptă un răspuns de la președinte. Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu au discutat la la Parlamnet aproape două ore. Pe de alta parte, este posibil ca miercuri sa sa dea un vot si pentru restructurare guvernamentala care trebuie aprobată neaparat de Parlament, asta pentru ca s-ar schimba configuratia Guvernului. Toni Grebla ar urma sa primească un post.

Dăncilă a trimis şi propunerile de înlocuitori: Eugen Nicolicea (Justiţie), Oana Florea (Fonduri Europene) şi Liviu Brăiloiu (Ministerul pentru Românii de Pretutindeni). Ulterior, premierul a trimis şi demisia ministrului Justiţiei.
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la propunerile de remaniere, că, primind acele scrisori şi-a pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere, iar prima sa impresie este că se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost.
Tag-uri: iohannis, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ