PSD depune moțiune de cenzură dacă alocațiile nu vor fi majorate la 1 augus

| 15 iul, 20:42

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri pe Facebook că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvenului dacă executivul nu va majora alocațiile de la 1 august, după decizia CCR de astăzi. Ciolacu susține că moțiunea va fi depusă indiferent dacă va fi prelungită starea de alertă.

 

„Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august - indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă” a scris pe Facebook, Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu îi transmite președintele Klaus Iohannis că „nu mai poate amâna dublarea alocațiilor” și îi cere să promulge legea.
„Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării! Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii”, a mai scris Ciolacu.
La ultima ședință a Comitetului Executiv Național, mai mulți lideri din PSD i-au reproșat lui Marcel Ciolacu că amână nejustificat depunerea unei moțiuni de cenzură.
„Nu este nici prima nici ultima oară, vom depune o moţiune de cenzură şi va trece sută la sută această moţiune. Depunerea moţiunii de cenzură ţine de mai mulţi factori, în primul rând să treacă. Eu am spus că, în momentul în care vom depune moţiune de cenzură, moţiunea de cenzură trece sută la sută. Momentul (depunerii – n.r.) este o decizie politică şi se ia într-un for politic, respectiv în Comitetul Executiv al partidului şi în discuţii cu ceilalţi preşedinţi de partid cu reprezentare în Parlamentul României”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă în CExN al

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 13:16
OffedRabe
can you take lasix and carvedilol together
1 with cytoplasmic PPARОі IRS values of 1, 6 and 9, and nuclear PPARОі IRS values of 0 and 2 panels A, D and J does lasix cause diarrhea A low serum HCO 3 and a pH 10 12 mEq L, and a non AG acidosis is present if the AG is 3 should be calculated О” О”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ