PSD: Iritarea lui KLAUS IOHANNIS, rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura

| 08 mai, 16:21

Social-democrații pun la îndoială bunele intenții ale președintelui Iohannis. Răspunzând criticilor acestuia privind implementarea cardului de sănătate, purtătorul de cuvânt Gabriela Podașcă lasă să se înțeleagă că liderul de la Cotroceni are legături cu persoane au de pierdut de pe urma reformei instituite de Guvern.

Gabriela Podașcă, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat (PSD), a afirmat vineri într-un comunicat, că iritarea președintelui Klaus Iohannis față de implementarea cardului de sănătate ar putea fi legată de lobby-ul unor persoane care furau bani din sistemul național de sănătate.

„PSD a participat la toate consultările convocate de preşedinte. Guvernul a respectat relaţia instituţională cu acesta, la fel şi Parlamentul. Noi suntem preocupaţi ca linia corectă de până acum să fie menţinută. Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România şi nu ne preocupă disputele. Vreau să cred că iritarea de astăzi a preşedintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sănătate. Aşa cum vreau să cred că respingerea Codului Silvic nu a fost rezultatul lobby-ului unei firme din industria lemnului”, a scris reprezentantul social-democrat.

Președintele României nu a mai criticat Guvernul și în problema modificărilor propuse pentru Codul Penal și Codul de procedură penală. Liderul de la Cotroceni a dezvăluit totodată că prim-ministrul Victor Ponta nu s-a consultat cu el înainte de a porni în turneul său din lumea arabă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ