PSD: Legea defăimării sociale este modernă și necesară. Nu renunțăm la ea

| 12 feb, 18:15

Liderul deputaţilor PSD, Marian Neacşu, spune că Legea defăimării sociale este "modernă şi necesară", iar social-democraţii nu se vor răzgândi în ceea ce o priveşte, reprosându-şi doar că nu a fost explicată suficient de bine.

Neacşu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că social-democraţii vor susţine Legea defăimării şi o vor vota cel mai probabil săptămâna viitoare.

"O spun foarte ferm: nu, PSD nu se va răzgândi. Este o lege modernă, este prima lege de genul acesta care se scrie în lume, cred că în momentul acesta în America este în dezbatere un proiect de genul acesta. Din păcate o parte dintre elementele legii respective au fost interpretate oarecum tendenţios. Mai mult, legea a suferit faţă de forma ei iniţială o serie de modificări substanţiale (...) şi va fi probabil săptămâna viitoare votată, este o lege modernă şi necesară. Nu are nicio legătură cu cenzura. (…) Recunosc acesta este unul dintre lucrurile pe care putem să ni le reproşam - faptul că legea nu a fost explicată suficient de bine”, a spus liderul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ