PSD nu îl susţine pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei

| 14 mar, 18:01

PSD nu îl va susţine pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, au precizat surse politice dinspre PSD. Dacă în şedinţa coaliţiei se decid candidaturi separate ale PNL şi PSD pe Bucureşti, atunci social-democraţii vor merge cu Gabriela Firea, în schimb, dacă vor fi candidaturi comune, candidatul nu va fi nici Gabriela Firea nici Sebastian Burduja.

 

La sectoare, se ia în calcul susţinerea comună a actualilor primari şi candidaţi comuni în sectoarele conduse de pimari USR.
Coaliţia se reuneşte, joi, de la ora 17.00, pentru a discuta despre lista comună la europarlamentare şi candidaţii la alegerile locale, în Capitală.
Potrivit unor surse politice, PSD nu îl va susţine pe Cristian Popescu Piedone din partea formaţiunii la Primăria Capitalei. Şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a infirmat o susţinere a liberalilor pentru primarul Sectorului 5.
Variantele luate în calcul în coaliţie sunt fie candidaturi comune PSD-PNL la Capitală şi sectoare, fie candidaturi separate la Primăria Generală şi candidaturi comune ale celor două formaţiuni la primăriile de sector.
În cazul în care PNL şi PSD vor avea candidaţi separaţi, PSD va merge în cursa pentru Primăria Capitalei cu Gabriela Firea. În schimb, în cazul unei candidaturi comune cu PNL, atunci candidatul nu va fi nici Gabriela Firea, nici Sebastian Burduja din partea PNL.
Liberalii au anunţat deja că merg cu Sebastian Burduja, în varianta în care au candidat propriu la alegerile pe Bucureşti.
La sectoare, în schimb, se ia în calcul candidaturi comune ale PSD şi PNL, cu susţinerea actualilor primari în funcţie, şi candidaţi agreaţi în sectoarele conduse de USR.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ