PSD vrea updatarea protocolului USL

| 20 mai, 2013

Conducerea Partidului Social Democrat a decis desemnarea unei echipe de negociere pentru rediscutarea, respectiv updatarea protocolului Uniunii Social Liberale, potrivit preşedintelui PSD, Victor Ponta.

"Sunt lucruri acolo care nu mai sunt necesare - cele referitoare la alegeri locale, la alegeri parlamentare. Au apărut situaţii noi şi cred că după acest moment tensionat trebuie să rediscutăm practic protocolul. Să facem o echipă de negociere, să discutăm cu colegii liberali, pentru că, sincer, cu cei de la PC, de la UNPR nu a apărut nicio problemă în acest sens. Şi sper să găsim soluţiile cele mai bune", a declarat premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL.

Uniunea Social Liberală funcţionează pe bază de necesitate consideră primul ministru. România trebuie să fie guvernată stabil şi nu poate fi guvernată stabil decât de USL, a declarat luni premierul Victor Ponta, copreşedinte al Uniunii Social Liberale.

De altfel, preşedintele PSD a cerut liberalilor să dea dovadă de solidaritate faţă de alianţa politică din care fac parte şi în care guvernează.

Victor Ponta a precizat că protocolul nu va fi renegociat în sensul candidaturii la prezidenţialele din 2014, candidatul USL va fi  preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ