PSG oferă 100 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

| 16 mai, 2013

Clubul Paris Saint-Germin este dispus să plătească 100 milioane euro echipei spaniole de fotbal Real Madrid în schimbul atacantului portughez Cristiano Ronaldo, căruia îi oferă un salariu net de 18 milioane euro pe an.

Echipa Real Madrid ar putea include în negocieri contractarea antrenorului italian Carlo Ancelotti, al cărui acord cu PSG expiră anul viitor, potrivit Agerpress.

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, şi Ancelotti se vor întâlni vineri pentru a analiza evoluţia echipei în acest sezon, precum şi despre viitorul antrenorului, după cum a dezvăluit chiar italianul.

Al-Khelaifi a recunoscut că a fost contactat de Real Madrid pentru a se interesa de Ancelotti, pe care doreşte să-l păstreze la conducerea tehnică a echipei pariziene, căreia i-a adus un nou titlu de campioană în acest sezon, după o pauză de 19 ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ